Dokter Patrice Grabietz werd geboren in Enschede en is daar ook opgegroeid. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en liep stages aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts University School of Medicine in Boston.

Zijn specialisatietraject tot plastisch chirurg begon in 2001. Allereerst in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, gevolgd door een specialisatieperiode in het UMCG in Groningen waar hij zich onder andere bekwaamde in chirurgische veranderingen binnen de transgenderchirurgie. 

Na afronding van zijn opleiding tot plastisch chirurg, specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam verder in de reconstructieve microchirurgie van het hoofd- en halsgebied, en de reconstructieve borstchirurgie. Hierna was hij als chirurg jarenlang verbonden aan het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg.

Patrice Grabietz heeft jarenlange ervaring op het gebied van esthetische chirurgie en heeft met veel plezier cosmetische operaties uitgevoerd bij duizenden patienten. Bij Boerhaave Kliniek richt hij zich op:

“De voldoening die je voelt als iemand na de operatie met heel veel nieuw zelfvertrouwen de spreekkamer binnenkomt.”

Lidmaatschappen

  • NVPC
  • NVEPC
  • FMS

Website

www.drgrabietz.com

 

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.